Buzzaar verkkokaupalla kasvua kivijalkakaupalle

Buzzaar verkkokaupalla kasvua kivijalkakaupalle

Messut verkossa 24/7

Verkkokauppaa on viime aikoina syytetty perinteisen kivijalkakaupan ja jopa isojen ketjuliikkeiden kaupankäynnin vaikeuksista.Toisaalta jos tarkastellaan esimerkiksi Anttilaa, postimyynnin ja verkkokaupan pioneeri Suomessa, niin hekään eivät verkkokaupankäynnistä huolimatta pystyneet pitämään toimintaansa voitollisena. Kyse on siitä kuinka hyvin yritys pystyy hyödyntämään sekä verkko-, että kivijalkakaupan edut. Verkkokaupassa ei kannata kilpailla samoilla aseilla kuin kivijalkakaupassa, vaan sen tulee olla kivijalkakaupan jatke, joka tuo yrityksen parhaan ydintarjoaman esille verkossa. Kivijalkakaupan verkkokauppaa ja näkyvyyttä verkossa kannattaakin verrata messutapahtumaan. Messuillekaan yritys ei raahaa koko varastoaan, vaan tuo mukanaan vain parhaat tarjouksensa saadakseen tunnettuutta omalle brändilleen. Verkossa nämä messut ovat auki 24/7. Buzzaarin verkkokauppa on suunniteltu tästä lähtökohdasta, tarkoitus ei ole kilpailla kansainvälisten verkkokauppabrändien kanssa rintarinnan.
Buzzaar markkinapaikka onsiis  yritysten yhteinen kauppakeskus ja virtuaalinen messuhalli. Markkinointi ja myynti kohdistuu yhteiselle isolle yleisölle samaan tapaan kuin Tori.fi:ssä tai Huuto.net:ssä. Buzzaar sisältää kuitenkin myös verkkomaksun sekä täyden verkkokauppapalvelun. Asiakas voi selata tuotteita joko teemoittain, paikkakunnittain tai käyttämällä hakua. Yhdessä ostoskorissa voi olla useamman kauppiaan tuotteita, me jaamme maksun kauppiaiden kesken ja jokainen kauppias vastaanottaa vain oman erillisen tilauksensa. Tuotteiden määrä ei ole palvelussamme rajoitettu, mutta suosittelemme pitämään tuotemäärän kohtuullisena (max 100) ja lisäämään vain houkuttelevimmat tuotteet ja palvelut. Näin voimme tarjota asiakkaille heita kiinnostavaa valikoimaa, eikä parhaat palat huku massaan. Ihan kuten perinteisissä messutapahtumissa. Henkilökuntamme hyväksyy jokaisen tuotteen erikseen kauppakeskukseen, jotta voimme varmistua tuotteen soveltuvan sivuillemme (emme myy aikuisviihdettä, alkoholia tai muita K-18 tuotteita tai palveluita).

Oma verkkokauppa?

Yhteisen markkinapaikan lisäksi yritys saa myös mahdollisuuden viedä tuotevalikoimansa omille kotisivuilleen helposti asennettavan verkkokauppaliitännäisen (plugin) avulla. Plugin on javascript kirjasto, jonka avulla yritys saa sivuilleen toimivan verkkokaupan , jonka tuotteet tulevat suoraan omalta Buzzaar -tililtä, eli niitä ei tarvi syöttää moneen paikkaan erikseen. Verkkokaupan vieminen kotisivuille ei vaadi erillistä integrointia. Maksaminen tapahtuu aina Buzzaar markkinapaikan kautta, jossa turvallisuus ja yksityisyys on taattu. Tavoitteemme on tehdä Buzzaar verkkokaupasta helppokäyttöisin verkkokauppa Suomessa. Sen käyttöönotto ei vaadi lisäinvestointeja tai aloitusprojekteja. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta tulee käyttöön tämän vuoden loppuun mennessä.

Mitä voit myydä?

Buzzaar verkkokaupassa voit myydä fyysisten tuotteiden lisäksi myös mm. sähköisiä lahjakortteja, lippuja, ladattavia tuotteta (esim. e-kirja) tai diilejä, joilla pystyt aloittamaan verkkokaupan ilman postituksen tuomia lisätöitä. Buzzaar tarjoaa sähköisille tuotetyypeille voimassaolon tarkistuksen sekä käytetyn tuotteen kuittaamisen, jolloin väärinkäyttömahdollisuus ja kopiointi estyy. Voit myydä myös palveluja ja räätälöityjä tuotteita, joissa toimitusehdot voivat olla erilaiset esimerkiksi palautusten suhteen. Myös kuukausilaskutteiset tuotteet, esimerkiksi jäsenmaksut, on mahdollista lisätä valikoimiimme, otathan yhteyttä, mikäli ne kiinnostavat!

Yhteenveto

Buzzaar on helpoin tapa aloittaa verkkokauppa ilman isoja projekteja tai investointeja valmiille kävijäkunnalle.  Buzzaar verkkokauppa integroituu muuhun Buzzaar perustoimintaan saumattomasti. Voit tuottaa ajankohtaista sisältöä ja linkittää siihen verkkokauppasi tuotteita. Sisältömarkkinoinnin keinoin saat tuotteesi esille asiakkaille, jotka eivät muuten välttämättä tuotteitasi löytäisi. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi buzzaariin ja ala myymään!