Helposti lisää näkyvyyttä yrityksellesi Buzzaarin avulla

Helposti lisää näkyvyyttä yrityksellesi Buzzaarin avulla

Tuo sisältösi hakukoneiden ulottuville

Sosiaalinen media, Facebook etunenässä, on nopeasti noussut yhdeksi tärkeimmistä ja käytetyimmistä markkinointivälineistä hakukoneiden ja display-mainonnan rinnalle. Facebook-sivu on nykyään lähes yhtä yleinen kuin yrityksen kotisivu. Sen lisäksi moni yritys pitää jo omaa blogiaan ja päivittää kuvia ja videoita esimerkiksi Pinterestiin, Instagrammiin tai Youtubeen. Niin tehokkaita kuin nämä kanavat ovatkin oikein käytettynä, niissä on yksi perustavanlaatuinen ongelma: jokainen postaus vanhenee hyvin pian ja niiden arvo tipahtaa parin päivän päästä lähelle nollaa, vaikka itse aihe voisi olla vielä hyvinkin ajankohtainen. Blogeja lukuunottamatta ongelma johtuu siitä, että sosiaalisen median sisältö ei tule hyvin esille hakukoneissa. Siten menetetään hyvin tärkeä kohtaaminen kuluttajan kanssa, joka etsii juuri sitä palvelua/tuotetta mistä kirjoitit esim. Facebookiin.
Buzzaar tarjoaa paitsi keskitetyn paikan kaikelle sisällöllesi, myös täysverisen blogi-alustan yrityksellesi, johon voit päivittää niin sisältömarkkinointia, kuvia, videoita tai ihan pelkästään tarjouksia (nekin ovat tärkeää sisältöä meille!). Voit kytkeä Buzzaariin tällä hetkellä seuraavia sosiaalisen median tilejäsi: Facebook, Youtube, Pinterest ja mikä tahansa RSS/ATOM-sisältö feedejä tukeva alusta, kuten useimmat blogit. Me päivitämme useasti päivässä tuoreimman sisällön muista kanavista Buzzaariin, jolloin se on myös hakukoneiden ulottuvilla ja toki meidän omien kävijöidemme löydettävissä — vielä kuukausien jälkeen julkaisusta. Kaikki lisätty sisältö myös kategorisoidaan yrityksesi toimialan (meillä puhutaan teemasta), sijaintisi ja sisällön tyypin mukaan. Tämän avulla Buzzaaria selaava kuluttaja löytää yrityksesi ja sisältösi joko oman paikkakunnan tai teeman mukaisesta hakemistosta.

Monipuolinen sisällönhallinta

Myös Buzzaar artikkeliin itsessään voidaan liittää monenlaista sisältöä eri paikoista. Tällä hetkellä rajoitamme ainoastaan kuvien määrää, joka on viisi per artikkeli. Viiden kuvan lisäksi voit lisätä siihen Facebook, Youtube tai Vimeo video linkin joka soitetaan upotetussa soittimessa. Median lisäksi voit laittaa artikkeliin upotetun dynaamisen Facebook-postauksen tai Twitter upotuksen. Mikäli artikkeli on peräisin muualta, voit lisätä linkin alkuperäiseen artikkeliin. Jos sinulla on lisäksi Buzzaar verkkokauppa aktivoitu ja tuotteita lisätty, voi artikkelin yhteyteen lisätä myös tuotteita. Lisätyt tuotteet voidaan siis laittaa ostoskoriin suoraan artikkelista tai siirtyä tuotekuvaukseen yhdellä klikkauksella, mahdollistaen verkkokaupan tekemisen sisältömarkkinoinnin keinoin.

Sisällön edelleenjakaminen

Koska Buzzaarkin on yhdenlainen sosiaalinen media, olemme koettaneet tehdä sisällön jakamisen helpoksi niin yrittäjille kuin varsinaisille sivuston käyttäjille. Hyvä viraalinen sisältö voi tuoda yllättäviä kävijämääriä hyvinkin nopeaan ja silloin on tärkeää että sisällön jakaminen on tehty helpoksi. Jokainen sivu Buzzaarissa on mahdollista jakaa sosiaaliseen mediaan yhdellä napin painalluksella. Artikkelien ja tuotteiden yhteydessä on myös kommentointimahdollisuus. Lisäksi tarjoamme yrityksille mahdollisuuden viedä omaa sisältöä kotisivuille erilaisten sisältö-liitännäisten (Pluginien) kautta. Tämä hankalasti suomennettava sana tarkoittaa ohjelmanpätkää, jonka yritys asentaa omille kotisivuilleen ja joka tuo yrityksen sisällön (ja tarvittaessa myös verkkokauppatuotteet) Buzzaarista saataville myös sinne. Tämä ominaisuus tulee myöhemmin syksyllä kaikkien saataville, se vaatii vielä hieman lisätestausta valittujen pilottiyritysten kanssa.

Yhteenveto

Tässä artikkelissa kerroimme Buzzaarin perusominaisuuksista: sisällön tuomisesta palveluun ja sen edelleenjakamisesta muihin kanaviin. Lue seuraavaksi kuinka Buzzaar voi auttaa sinua saamaan lisää näkyvyyttä sisällöllesi verkoston avulla tai kuinka voit laajentaa liiketoimintaa verkkoon myymällä tuotteitasi Buzzaarin markkinapaikassa.

Jos olet vakuuttunut hyödyistä jo nyt, voit rekisteröityä ilmaiseksi palveluun täällä.

Tags: