Vuosien työ pk-yrittäjien, verkkokauppiaiden ja verkkomedioiden parissa on osoittanut kuinka vaikeaa verkossa on pärjätä ilman suurta budjettia tai osaamista. Siltikin yhä useammille yrityksille näkyvyys verkossa on elinehto, sillä jo nyt suurin osa ostospäätöksistä tehdään verkossa. Loimme Buzzaarin ratkomaan juuri tätä ongelmaa ja teimme siitä niin helppokäyttöisen, että sisältömarkkinoinnin aloittaminen ja verkkokaupan perustaminen onnistuu 10 minuutissa. Buzzaarissa yhdistyy intohimomme ohjelmistokehitykseen ja kuuden vuoden aikana kertyneet oppimme yli tuhannesta asiakaskohtaamisesta verkkokaupan ja digimarkkinoinnin parissa.

- Pasi Vuorio, yrittäjä

Miksi Buzzaar?

Sosiaalinen media, jolla löydyt myös hakukoneista

Sosiaalinen media, Facebook etunenässä, on nopeasti noussut yhdeksi tärkeimmistä ja käytetyimmistä markkinointivälineistä hakukoneiden ja display-mainonnan rinnalle. Facebook-sivu on nykyään lähes yhtä yleinen kuin yrityksen kotisivu. Niin tehokkaita kuin nämä kanavat ovatkin oikein käytettynä, niissä on yksi perustavanlaatuinen ongelma: jokainen postaus vanhenee hyvin pian ja niiden arvo tipahtaa parin päivän päästä lähelle nollaa, vaikka itse aihe voisi olla vielä hyvinkin ajankohtainen. Käyttämällä Buzzaaria voit tavoittaa kuluttajat vielä kuukausien päästä julkaisusta – ilmaiseksi.

Lisää näkyvyyttä verkoston kautta

Internet on muuttanut kuluttajakäyttäytymistä nopeammin kuin mikään aikaisempi kaupan murros. Yhä useampi ostospäätös tehdään verkossa ja verkkokaupat pystyvät useasti tarjoamaan paremman valikoiman ja edullisemmin kuin kivijalkakaupat. Verkossa taas isot jyräävät pienet, joten tämän muutoksen suurimpia kärsijöitä ovat juuri pienet toimijat. Buzzaar pyrkii kääntämään tätä asetelmaa edes hieman toiseen suuntaan valjastamalla pienemmät yritykset yhteen. Yhdistämällä verkoston tuottaman liikenteen orgaaniseen hakukoneliikenteeseen ja Buzzaarin omiin medioihin voimme helposti moninkertaistaa jokaisen mukana olevan yrityksen näkyvyyden!

Helpoin tapa aloittaa verkkokauppa

Perusta verkkokauppa alle 10 minuutissa ja ala myymään valmiille yleisöllemme. Saat tuotteesi näkymään myös omille kotisivuillesi muutamalla klikkauksella. Mikäli et ole kiinnostunut postittamaan tuotteita tilaajille, voit myydä tuotteitasi joko collect@store toimitustavalla tai myydä pelkästään digitaalisia lahjakortteja, diilejä tai lippuja! Tämän kaiken saat pelkkien verkkomaksujen hinnalla, jonka lisäksi perimme pienen provision (1,9%) kaikesta myynnistä.