Nativesoft Oy

Nativesoft Oy on vuonna 2015 perustettu Oululainen startup yritys, jonka perustajilla on kuitenkin pitkä tausta ohjelmistoalan yrittäjinä ja -kehittäjinä. Buzzaar sai alkunsa jo vuonna 2009 kun Pasi Vuorio alkoi silloisten yhtiökumppaneiden kanssa rakentamaan Savalanche-verkkokauppapalvelua, jonka piti tuoda verkkokauppa silloin isossa nosteessa oleviin sosiaalisiin medioihin. Julkaisimmekin ensimmäisen Facebook-verkkokauppamme 2010 kesällä, joka oli lajiaan ensimmäinen koko Euroopassa. Monen mutkan kautta päädyimme tekemään yhteistyötä monen johtavan mediatalon ja brändin kanssa niin Suomessa kuin ulkomailla ja saimme paljon tunnustusta erilaisissa startup- ja yritystapahtumissa (mm. Slush ja Mindtrek) ja mukaamme liittyi useita kokeneita sijoittajia.

Huolimatta hyvästä alusta, Vuole Oy:n nousukiito ei riittänyt ja monen muun lupaavan startupin lailla, jouduimme ajamaan sen toiminnan alas rahoituksen loppuessa. Tämä vastoinkäyminen ei kuitenkaan tappanut uskoamme tuotteeseen ja yrityksen silloiset työntekijät perustivat yhdessä Nativesoftin ja ostivat oikeudet Buzzaar tuotteeseen. Reilun vuoden ajan olemme uudistaneet ohjelmistoa muiden töiden ohessa ja Buzzaar, jonka nyt näette on täysin uudenlainen palvelu, joka perustuu pitkään kokemukseemme online-markkinoinnin, verkkokaupan ja medioiden parissa.

Yrityksen perustajat

pasi

Sarjayrittäjä, 20 vuoden kokemus ohjelmistoliiketoiminnasta ja vaativista projekteista. Parhaimmillaan liiketoiminnan ja teknologian välimaastossa.

Pasi Vuorio

Toimitusjohtaja, konsultti
kimmo

Startup henkinen ja aikaansaava ammattilainen, joka on parhaimmillaan visioimassa uusia tuotteita palvelumuotoilun ja teknologian välimaastossa.

Kimmo Lapinkari

Johtava konsultti
juhana

7 vuotta kokemusta web-ohjelmoinnista Ruby On Rails ympäristössä. Tuntee rahaliikenteen salat kuin omat taskunsa.

Juhana Pirnes

Senior Ohjelmoija
minna

Yli 10 vuotta IT-alalla niin ohjelmoijana kuin asiakastuessa. Monitoiminainen joka hanskaa sekä asiakaspalvelun, taloushallinnon, että web-teknologiat.

Minna Öfverberg

Tekninen tuki & asiakkuudet